Sjuka barn

O det rejält oxå. Båda två är förkylda. Men Micke har feber & jätte täppt.När man är såhär liten kan man inte snyta sig. Så natten har varit orolig, gråt & försöka lugna honom. Några få timmar på kvällen & morgon lyckades jag sova. Men annars har jag varit vaken större delen av natten. Nu har jag & Mattis köpt blommor, jord & frön. Huaa, jag så från grunden? Men vi hoppas det kommer något 😉

Nu ska jag strax iväg på massage. Killarna gick ner till farmor & farfar en stund.

Detta inlägg postades i allmänt den av .
Profilbild på djurflocken

Om djurflocken

Ägare utav Djurflockens Hunddagis. Utbildad hunddagis & hundpensionats föreståndare med godkänd 1a hjälpen på hund.Är ängla mamma. Vårat första barn dog 1 timme efter förlossningen. Har även 2 busiga söner. En hund, 4 kaniner & ett gäng marsvin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *