Sjuka barn

O det rejält oxå. Båda två är förkylda. Men Micke har feber & jätte täppt.När man är såhär liten kan man inte snyta sig. Så natten har varit orolig, gråt & försöka lugna honom. Några få timmar på kvällen & morgon lyckades jag sova. Men annars har jag varit vaken större delen av natten. Nu har jag & Mattis köpt blommor, jord & frön. Huaa, jag så från grunden? Men vi hoppas det kommer något ;)

Nu ska jag strax iväg på massage. Killarna gick ner till farmor & farfar en stund.

About djurflocken

Utbildad hunddagis & hundpensionats föreståndare med godkänd 1a hjälpen på hund. Ska starta eget under våren 2014. Är ängla mamma. Vårat första barn dog 1 timme efter förlossningen. Har även 2 busiga söner. En hund, 4 kaniner & 19 marsvin
This entry was posted in allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = sexton

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>